A jsme tu znovu - COGVIO hledá posilu do svého Data Engineering týmu!

Co v Cogvio děláme? 

Jednoduše – máme data o lécích (ale nejen ty) na jedné hromadě (nejen v Keboola) a nad tím stavíme tooly (jasný i API), kde data interpretujeme a zákazníkům tak dáváme ne dashboardy, ale produkty (B2B) napumpovanými informacemi.

Delší verze – děláme informace z dat a pharma dat, která jsou kolem nás. Datové nástroje pro analýzy cen léků od Kanady po Emiráty, přehledy správních řízení, benchmarky a dál připravujeme data i pro největší farmaceutické firmy (ale i ty menší) a naše nástroje pokrývají celý životní cyklus léku. Ale máme i další aktivity na kterých spolupracujeme jako třeba lekypomahaji.cz - kde jsou aktuální informace o vybraných inovativních léčivých přípravcích pro léčbu nádorových onemocnění. A pro to všechno právě stavíme novou datovou platformu kolem Keboola stacku.

Cože to jako COGVIO teda dělá řečeno ještě nějak jinak? Checkuj tady naše co-founders v rozhovoru na CzechCrunchi.

Koho hledáme? 

Zkušenějšího data engineera, který doplní nebojácného Jan Machek a věci jako návrh, vývoj, nasazení a provoz "nasátí" dat a jejich zpracování, jak pro aplikace, tak pro analýzy, si dává k snídani. Tooly? Let's talk!

Hledáme někoho, komu nebudeme říkat "how to do things right", ale "how to do the right things", čili co potřebujeme a jaké problémy chceme vyřešit. Je to víc vývojářská práce, než analytická – o tom přece data engineering je! Umíš stavět datové modely, automatizovat vše co se dá? Let's talk!!

Budu na to sám? Ne, vývojáře máme jak v Praze, tak i v Brně, nebo i kdekoliv jinde – opravdu jsme remote i když není lockdown!

Něco navíc o Cogvio 

S kým třeba budeš denně spolupracovat? S lidmi jako Jan Machek Filip Procházka nebo já - Michael Stencl 

Tech stack má pod palcem právě Filip Procházka a najdeš v něm GitLab, CI/CL, Keboola, AWS Lambda, Postrgres, Tableau, Redash.io,... a Filipův twitter ;-)

8