Data Engineer pro Pharma Data Tooly v Cogvio

Co v Cogvio děláme? 

Jednoduše - máme data o lécích (ale nejen ty) na jedné hromadě a nad tím stavíme tooly (jasný i API), kde data interpretujeme.

Delší verze - děláme informace z dat a pharma dat, která jsou kolem nás. Datové nástroje pro analýzy cen léků od Kanady po Emiráty, připravujeme data i pro největší farmaceutické firmy a naše nástroje pokrývají celý životní cyklus léku. 

Koho hledáme? 

Nebojácného data engineera, který zvládne navrhnout, vyvinout, nasadit a provozovat "nasátí" dat a jejich zpracování, jak pro aplikace, tak pro analýzy. Tooly? Let's talk!

Hledáme někoho, komu nebudeme říkat "how to do things right", ale "how to do the right things", čili co potřebujeme a jaké problémy chceme vyřešit. Je to víc vývojářská práce, než analytická - o tom přece data engineering je! Umíš stavět datové modely, automatizovat vše co se dá? 

Budu na to sám? Ne, vývojáře máme jak v Praze, tak i v Brně, nebo i kdekoliv jinde - opravdu jsme remote i když není lockdown!

Něco navíc o Cogvio - https://www.czechcrunch.cz/2020/09/ceny-leku-pocita-od-kanady-po-emiraty-i-pro-nejvetsi-farmaceuticke-firmy-ted-chce-ceske-cogvio-zlepsit-lekarskou-peci/ 

Chcete vědět ještě více? Pak mi pište na michael.stencl@cogvio.com nebo rovnou na joinus@cogvio.com

4